Bästa inredningstipsen för sovrummet

Sovrummet är en av de platser där vi spenderar mest tid, därför är det viktigt att vi väljer rätt möbler till detta rum. Sovrummet ska vara en plats där vi känner ro och kan slappna av, och möblerna vi väljer spelar en stor roll. Sängen är förstås det som tar mest plats och det som ska vara den stora mittpunkten i ett sovrum. Idag är det väldigt populärt med kontinentalsäng men det finns också snygga varianter med en sängram. Här handlar det mycket om tycke och smak och vad du själv föredrar.

Vilka andra möbler du investerar i beror mycket på storleken på ditt sovrum. Kanske får du bara plats med sängen och en stol? Har du större sovrum kan du även få plats med en byrå och kanske ett litet skrivbord. Personligen tycker vi att sovrummet ska vara en plats endast för avkoppling. Därför tycker vi inte att det ska fungera som ett kontor/sovrum. Har du utrymme i din bostad att komma på en annan lösning tycker vi att du ska satsa på det.

Bredvid sängen är det smart att satsa på ett par snygga sängbord. Det blir en smidig avlastningsyta och ett fint komplement till sängen. Här kan du med fördel satsa på ett par som sticker ut lite extra, det ger en skön kontrast till den stora sängen. Det är också ett enkelt sätt att ge sovrummet en helt annan karaktär.

Om du har plats kan du gärna satsa på en lite större byrå. Det ger rummet ett hemtrevligt intryck och erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Dessutom kan du ha lite snygga prydnader på toppen av byrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *