Tidernas dyraste möbel i Sverige?

Vi har tidigare i den här bloggen skrivit om att köpa möbler på auktion och visst är auktioner rätt sammanhang att söka sig till om man är intresserad av att köpa antikviteter. Om man har tur och håller huvudet kallt går det också att göra riktiga fynd. Jag ska däremot låta det vara osagt om den privatperson som köpte Sveriges hittills dyraste möbel på auktion verkligen gjorde ett fynd.

Om du tycker om antikviteter är du förmodligen intresserad av inredning i största allmänhet. Då är du förstås också fullt medveten om att det inte bara är möblerna som gör ett rum. Om du tycker att det börjar bli dags att ändra om hemma är det kanske inte möblerna du ska titta på först. Hos Buildor hittar du allt du behöver för att byta skepnad på ditt hem från grunden. Inte minst har de ett stort sortiment av snygga dörrar från välkända märken. Det bästa av allt är att du kan få de stora ordrarna skickade direkt hem. Du har alltid öppet köp i 14 dagar på alla beställningar och får pengarna tillbaka om du inte skulle blir nöjd.

Den dyraste möbeln som någonsin sålts i Sverige var en rokokosekretär byggd av Nils Dahlin. Den tillverkades under det sena 1700-talet och såldes för 15,2 miljoner miljoner på auktion år 2008.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *