Gör om möblerna du har i hemmet

Att fixa och pyssla i hemmet är aldrig fel. Det finns så mycket som man kan hitta på om man vill ge nytt utseende till sina möbler i hemmet, och i det här inlägget så kommer det några exempel på saker man kan göra. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Det finns mycket mer inspiration att hämta på internet om man kollar på bloggar och kanske följer influensers på sociala medier.

[IMAGE=fLtx33ew9C21.jpg]

Byt överdrag på soffan

[IMAGE=dhE1qPc4wXf8.jpg]

Man kan om man gillar att sy ge sin soffa ett nytt utseende genom att sy nya överdrag. Det är väldigt enkelt, även om man kanske känner sig lite vilsen när man gör det första gången. Det kan ta lite tid om det är så att man har en stor soffgrupp, och ett enkelt sätt att göra det här mycket snabbare på är att man köper sofföverdrag på IKEA, antingen i deras butiker eller så kan man beställa online. Det finns ju många som gillar att pyssla, men sy kanske inte är deras favoritsyssla, och då kan det ju vara skönt att veta att man kan köpa nya överdrag istället för att göra dem.

[IMAGE=dsUmRZblTFNt.jpg]

Måla om trämöbler

Om man har trämöbler i hemmet så kan man snabbt och enkelt ge dem ett nytt utseende genom att man helt enkelt målar om dem. Det kan vara lite svårt att måla möbler med mycket detaljer, och det krävs därför att man har tid och tålamod.

Sy om eller sy upp nya gardiner

Något som är väldigt enkelt att göra och som snabbt gör stor skillnad i ett rum är att man byter ut gardinerna. Det här inlägget handlar ju dock om hur man kan göra om det som man redan har i hemmet, och därför kommer här ett tips som innebär att man kan sy om gardinerna som man redan har. Det kanske är dags att prova korta gardiner istället.

Spreja metallföremål i en ny färg

Om du har möbler i hemmet som är i metall så kan du enkelt ändra deras utseende genom att spreja dem i en annan färg. Det är väldigt coolt att spreja i skimrande färger, som ger möblerna guldigt eller silvrigt utseende. Se till att du skyddar golvet och väggarna när du ska spreja genom att använda mycket tidningspapper.

Sätt nya ramar på speglar och tavlor

En del vill gärna ha mycket saker på väggarna i form av konst, speglar, dekoration och så vidare. Om man är en person som gillar detta så kanske man dock känner efter ett tag att man skulle vilja ge ett nytt utseende till sina dekorationer. Ett sätt på vilket man kan göra detta är att man skaffar nya ramar till dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *